Senater

Til hvert FU-område (Nord, Syd, Vest, Sydvest og Øst) er der tilknyttet en baggrundsgruppe, også bedre kendt som et Senat. Senaterne består af unge, som synes det er spændende og sjovt at arbejde med og diskutere politik, der vedrører Børn og Unge i Aarhus.
 

Hvis du gerne vil være med til at snakke politik, lave arrangementer lokalt samt  bidrage til BUB vil vi opfordre dig til at kontakte din områdeansvarlige – kontaktinformationerne finder du herunder. Senatet er i forbindelse med Børn og Unge-byrådet en sparringspartner, hvor der bliver diskuteret, de emner som også bliver taget op i BUB. Senatet får også tit mere konkrete muligheder for at komme med indspark til debatten i byrådssalen. Senatet fungerer også som et forum, hvor de unge som er valgt til Børn og Unge-byrådet kan diskutere med andre unge fra deres eget område. 

Senatets opgave er at sikre, at ungebyrødderne er forberedt på dagsordenerne til de officielle byrådsmøder. Derudover kan de unge hente råd og støtte til eventuelle oplæg de skal holde for ungebyrådet, så de føler sig godt klædt på til at interagere i ungebyrådet. Foruden opbakning af deres valgte kandidater, laver senaterne også lokale initiativer og arrangementer for områdets unge på tværs af skoler.  

 

 

Område Tovholderkontakt US-koordinatorer   Vice FU-leder 
UngiAarhus ØST

 

Casper Husted

cash@aarhus.dk

tlf. 4185 7133

Pernille Refstrup

pere@aarhus.dk

tlf. 5157 5717

UngiAarhus NORD   Jonas H. Steinmetz

jons@aarhus.dk

tlf. 4185 6888

 
UngiAarhus VEST

 

Casper Husted

cash@aarhus.dk

tlf. 4185 7133

 
UngiAarhus SYDVEST

 

 

Michael Rugaard Høgh Dam

mird@aarhus.dk

tlf. 2146 6678

 
UngiAarhus SYD

 

Michael Rugaard Høgh Dam

mird@aarhus.dk

tlf. 2146 6678